Oppo Ax7 Alınır mı ve Yorumlar

oppo ax7 alınır mı

Oppo Ax7 Alınır mı ne önerirsiniz

Bir avuç amiral gemisinden ve pahalı telefonlardan daha fazlasını bekleyebileceğiniz bir dönemdeyiz.  Ancak 400 dolarlık Oppo AX7 telefonunun bu fiyatı ödemeye değip değmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. Öyleyse cihaz hakkında biraz daha bilgi edinmeli ve kullanıcı yorumlarına göz atmalısınız.

Oppo AX7 Tasarımı Nasıl?

Oppo’nun nispeten ucuz olan akıllı telefonlarından bir diğeri olan AX7, metal kaplamalı akıllı telefon çeşitlerinden uzaklaşıyor ve telefona şık bir görünüm ve birinci sınıf bir his vermek için cam kullanıyor. Bu camın altında, zarif bir metalik renk bulunuyor. Telefon biraz kaygan olabilse de, sağlam bir ahize gibi hissettiriyor. Yine de düşürmemeye dikkat etmeniz önerilir.

Telefonun önünü çevirdiğinizde 400 dolarlık bir telefon için pozitif bir özellik olarak büyük boyutta 6.2 inçlik bir ekran göreceksiniz. Bu ekran, aynı zamanda tam ekran görünümünde olma avantajına da sahiptir.

Özellikleri

6.2 inç ekrana sahip Oppo AX7, Qualcomm Snapdragon 450 sekiz çekirdekli yonga ile 4GB RAM ve 64GB depolama sunuyor. Android 8.1 Oreo, AX7’de sorunsuz çalışıyor. Cihaz iki adet Nano SIM kartı da destekliyor.  Bağlantı seçenekleri, bu fiyat aralığındaki bir telefon için normal olan 802.11a / b / g / n WiFi ve Bluetooth 4.2 ile kablosuz bağlantı içeriyor. 4G ise 6 LTE hızında sunuluyor.

Oppo AX7’de, F2.2 açıklığı olan 13 mega piksellik bir ana kamera bulunurken, 2 mega piksellik derinlemesine bir kamera da çekmek isteyebileceğiniz arka plan odaklı portre fotoğrafları için güzel bir etki sağlıyor.  Bu arada, ön kamera 16 mega piksel F2.0 açıklıklı selfie kamerası işlevi görüyor. Ayrıca, bir parmak izi sensörü, bunu bir arada tutan camdan yapılmış bir gövde ve 4230mAh gücünde bir batarya da bulunuyor.

Verim

Qualcomm’un orta seviye 450 işlemcisi ile donatılmış Oppo AX7’nin tam bir performans cihazı olmadığını tahmin etmek zor değil.  Çip seçimine rağmen, Oppo, sistemi iyi bir şekilde kontrol altında tutabilmek için 4GB RAM kullanarak iyi miktarda bellekle performansı geliştirmeye çalışmış. Mobil performas ise bu fiyat aralığındaki bir cihaz için fena değil. Yine de kullanımınıza bağlı olarak cihazda zaman zaman donma sorunu yaşamanız muhtemel.

Kamera

Kamera Oppo’nun Oppo AX7’yi daha çekici hale getirme yolunda gittiğini hissettirdiği bir alan. Tek tarafta bulunan iki kamera özelliğini uygun bütçeli telefonlarda görmeye alışkın olmasak da, Oppo AX7 arkada iki tane kamera sunuyor ve bu odaklanmış portre çekimleri için size biraz daha fazla güç veriyor. 13 mega piksellik kameranın inanılmaz bir netlik sunduğunu söylemek zor, ancak gün ışığında parlak ve kabul edilebilir görüntüler sunuyor. Aynı şey, 16 mega piksel kamera sayesinde selfie çekmenize yardım eden ön kamera için de geçerlidir. Kameralar telefonun fiyatına göre işlerini iyi yapıyor.

Oppo AX7 Alınır M, Fiyatına Değer mi?

Evet, Oppo AX7 ucuz bir akıllı telefon olup, 399 dolar değeriyle 6,2 inçlik bir ekranla cihazda tam iki gün pil ömrü sunar. Ve bu, biraz kafa karıştırıcı olsa bile, genel olarak kötü bir fiyat değildir. Oppo şu ana kadar AX serisinde AX5 ve AX7 modelleri olmak üzere iki cihaza sahip. İkisinin de fiyatları ve özellikleri gerçekten birbirlerine çok yakın. Bununla birlikte, Oppo AX7 cihazının ihmal ettiği bir özellik bulunuyor.  Yakın Alan İletişimi, daha yaygın olarak NFC olarak bilinen teknoloji bu telefonda eksik. Bu da dokunmatik ödeme ve yapamayacağınız anlamına geliyor. Tabii ki, Oppo AX7 kesinlikle bir telefon olarak iyi bir iş yapacaktır, ancak ekranın büyük boyutu gerçekten ekran çözünürlüğü ile aynı seviyede değil, yani pikseller rahatsız edici seviyede. Ayrıca su geçirmeme özelliği ne yazık ki çok fazla işe yaramıyor.  Bazı kamera, netlik ve görüntü kalitesi problemlerine rağmen, eğer iyi bir pil ömrü ve ortalama bir performans sizi tatmin edecekse, Oppo AX7 uygun fiyatı ile kesinlikle değerlendirilebilir.

Oppo AX7 Yorumları

  • Her zaman yepyeni bir telefona bir servet harcayabilseniz de, Oppo’nun 400 doların altında orta seviye bir telefonla mutlu etmesini görmek güzel.
  • Sonuç olarak, Oppo sunduğu bütçeyle cep telefonu müşterileri için tercihi artırıyor ve piyasadaki en hızlı telefon olmasa da, internette kolayca dolaşmanıza, uygulamalar indirmenize, oyunlar oynamanıza ve nispeten iyi fotoğraflar çekmenize izin veriyor.
  • Oppo AX5 gibi, Oppo’nun sonuncu cihazı da parasına değen bir cihaz.
  • Modaya uygun, etkileyici ve uygun fiyatlı. Diğer tüm Oppo telefonlarında olduğu gibi, AX7 de ego kompleksi olmayan herkes için mükemmel, ucuz ve güncel bir akıllı telefon olma özelliği gösteriyor.
  • Oppo AX7 alınır mı, en zorlu kullanıcıları bile tatmin edebilen, iyi bir kamera ve batarya ile inanılmaz derecede şık bir akıllı telefon.

Önerilen Diğer Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir