Dünyanın En İyi Diş Macunu

  Diş ve ağız bakımı günlük yapılması gereken önemli bakımlardan biridir. Diş ve ağız sağlığı doğru şekilde yapılmalı ve dünyanın en iyi diş macunu tercih edilmelidir. Aksi takdirde diş kökenli hastalıklarla uğraşmak durumunda kalacaksınız. En iyi diş macunu hangisi, nasıl güvenmemiz gerekiyor diyorsanız yardım etmek amacıyla en iyi diş macunu markalarını sizler için listeledik. İşte o liste.

Dünyanın En İyi Diş Macunu Markaları

  Sensodyne Diş Macunu

  En iyi diş macun markaları listesinde ilk sırada yer alan sensodyne, diş sızlamasına karşı etkili olan ve bu konuda rakip tanımayan önemli diş macunu markalarından biri. Sıcak ve soğuk etkilerin ortadan kaldırılarak diş hassasiyetini ortadan kaldıran diş macunu bu konuda muzdarip olanları mutlu etmeyi başarıyor. Dişler günlük bakımdan uzaklaştıkça zayıflar ve onarılması güç hale gelir. Sensodyne diş macunu dişleri kısa sürede onarmakta ve dişleri eski beyazlığına kavuşturmaktadır. Diş yüzeyinde biriken plağın ve yiyecek parçalarını etkili bir biçimde diş yüzeyinde söküp atan bu mükemmel diş macunu herkes tarafından kullanılabilir. Sensodyne sadece dişi güçlendirip beyazlatmıyor aynı zamanda güçlü diş minelerinin oluşmasına yardımcı oluyor. Güçlü diş minesinin korunması için de günlük diş ve ağız bakımı yapmalıyız. Dünyaca ünlü markalardan olan Sensodyne birçok doktor tarafından tavsiye edilmektedir.

  Paradontax Diş Macunu

  En iyi diş macunu listesinin ikinci sırasında yer alan paradontax, diş beyazlatma konusunda oldukça etkili olduğu için en fazla kullanılan diş macunu markalarından oluyor. Doktorların tavsiye ettiği bu mükemmel diş macunu diş beyazlığına yardımcı olduğu gibi diş eti hastalıklarına da yardımcı olmaktadır. Diş eti çekilmesi gibi hastalığın önüne geçerek kullanıcılarını memnun ediyor paradontax. Diş taşı, diş üzerinde biriken plaklar ve sizi rahatsız eden diş sarılığının en etkin çözümü olarak karşımıza çıkıyor paradontax. Diş macunun içeriği zengin olduğu için ağız kokusunu ortadan kaldırıyor ve diş çürüklerini yok etmeyi başarıyor.

  Colgate Sensitive Pro Relief Diş Macunu

Colgate Sensitive Pro Relief Diş Macunu

 

  Colgate serisinde yer alan bu mükemmel macun diş beyazlatma konusunda oldukça iddialı. Diş minesini güçlendirerek işe başlayan diş macunu, diş üzerinde biriken plağı azaltarak dişlerin kısa sürede çürümesini engeller. Çürüyen dişlere karşı yoğun tempoda çalışan diş macunu gücünü üst seviyede kullanarak çürüklerin azalmasına ve ortadan kalkmasına yardımcı olur. Diş yüzeyinde oluşan ve çok kötü bir görüntüye sahip olan tartarı yok ederek beyaz ve temiz diş oluşumunu sağlar. Diş eti hassasiyetini önleyerek diş eti kanamalarını en aza indirir ve diş eti sızısını ortadan kaldırır. Ağız kokusunu önlemek için sürekli savaş halinde olan diş macunu içeriğinde barındırdığı bitkisel ürünlerle ağızda temiz koku oluşumunu sağlar. Bol kahve ve çay içmekle meydana gelen diş lekelerini söküp atmada rakip tanımayan diş macunu piyasada uygun fiyatta satışa sunulmaktadır. 75 ml olarak satışa sunulan bu mükemmel macun sadece 29.99 Tl.

  Marvis Whitening Mint Diş Macunu

Marvis Whitening Mint Diş Macunu

 

  En iyi diş macun markaları arasına girmeyi başaran Marvis Whitening Mint diş macunu, kullanıcıları tarafından pek fazla sevilip övülmekte ve birçok reklamı bulunmaktadır. Peki ama Marvis’i bu kadar değerli kılan ne diyorsanız hemen diş macunu hakkında bilgi verelim. Marvis diş macunu 85 ml olarak satılmakta. Fiyatı nedir diye merak edenler için söyleyelim. 85 ml tüp sadece 45,00 Tl. Ancak bu fiyat indirimli fiyatıdır. Bazı market ve alışveriş sitelerinde fiyatın 70,00 Tl’ye dahi çıktığını görebilirsiniz. Güzel ve etkili bir ürün olduğu için fiyatın bu derece yüksek olması sizleri şaşırtmamalı. Şimdi diş macununun güzel etkilerinden bahsedelim. Marvis diş macunu içeriğinde nane ve karanfil gibi bitkiler barındırdığı için diğer macunlara oranla daha fazla ağız kokusunu almakta ve uzun süre ağız kokusunu yok etmektedir. Diş eti problemlerini giderdiği gibi diş eti hassasiyetini azaltır ve diş kanamalarını sonlandırır. Beyaz dişler için tek adres olduğunu ifade eden firma diş macununun rakipsiz olduğunu belirtiyor. Diş onarma ve dişleri koruma yönünden oldukça başarılı bir diş macunu olduğunu söyleyelim. Diş bakımı yaparken ağız bakımının da yapılması halinde macunun 24 saat etkisini koruyor. Aksi takdirde ağız kokusu ve diş çürümesi gibi istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Marvis’in birçok diş macunu bulunmaktadır. Ancak bu ürünler içinde en fazla tercih edilen “en iyi macun” diye belirtilen Whitening Mint diş macunu olduğu için listemizde yer verdik.

İpana Pro-Expert

İpana diş macunu yepyeni bir ürün çıkararak adından söz ettirmeye devam ediyor. İpana Pro-Expert, özel mikro tanecik yapısıyla diş arasına giren ve gizlenen yiyecek atıklarını kolaylıkla temizlemekte ve çürük olasılığını azaltmaktadır. Dişlerin yeniden yapılanmasına yardımcı olan bu eşsiz diş macun, 3 kat daha etkili olduğu için dişlerin olabildiğince beyaz olmasına yardımcı oluyor. Sürekli kullanıldığında diş eti problemleri, diş eti hassasiyeti, diş minesindeki ağrı gibi diş kökenli problemleri yok etmektedir. Çürük dişlerle savaşıp çürüğün yayılmasını engelleyen diş macunu, etkili çözüm sunmaktadır. Az fırçalanan dişlerde meydana gelen her türlü sorunu çözmeye çalışır İpana Pro-Expert. Uygun fiyata satışa sunulan diş macunu kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

  En iyi diş macunu markalarını sizler için derledik. Diş macunu markalarından birini seçtiniz ancak faydasını görmüyorsanız hata yapıyor olabilirsiniz. Günde en az iki kere dişleri fırçalamalıyız. Ayrıca şekerli, asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durarak bol su tüketmeliyiz. Ağız bakımı yaparken dil ve damak üzerine yerleşen besin parçacıklarını temizlemeye dikkat etmeliyiz. Aksi takdirde diş macunu tek başına işe yaramaz. Bu şekilde önlemler alarak diş ve ağız bakımımızı doğru şekilde yapmış oluruz.

Önerilen Diğer Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir